Boet efter Lars Larsen er opgjort

Boet efter Danmarks måske mest kendte købmand, Lars Larsen, er nu opgjort.

To år efter at Danmarks folkekære købmand, Lars Larsen, gik bort efter at have tabt kampen mod kræft, er boet nu afsluttet og opgjort.

Det betyder, at Lars Larsens to børn og fire børnebørn nu officielt hver ejer 16,5 procent af kapital og stemmer i Lars Larsen Group, mens den sidste procent ejes af Lars Larsens JYSK Fond.

”Jeg er glad for, at boet efter min far nu er gjort op, så vi kan koncentrere os 100 procent om at kigge fremad og sikre den fortsatte udvikling af Lars Larsen Group som en stærk, dansk, familieejet koncern. Det er vigtigt for alle i familien, at Lars Larsen Group fortsat bidrager positivt til samfundet - både i form af vækst og jobskabelse og i forhold til at investere i nogle af de teknologier, som skal være med til at løse nogle af de udfordringer, verden står overfor rent klimamæssigt,” siger bestyrelsesformand i Lars Larsen Group, Jacob Brunsborg.

Hurtig proces

Selv om to år kan virke som lang tid, påpeger President & CEO i Lars Larsen Group, Jesper Lund, at processen med at opgøre boet er gået hurtigt, når størrelse og kompleksitet af opgaven tages i betragtning.

”Set i lyset af opgaven, herunder kompleksiteten, er jeg på vegne af de involverede stolt over, at vi har formået at gennemføre processen på under to år. Jeg vil i den forbindelse gerne takke vores samarbejdspartnere fra PwC og Kromann Reumert for deres store arbejde,” siger Jesper Lund.

I forbindelse med bobehandlingen er der betalt mere end én milliard kroner til statskassen.