Lars Larsen Group og Brdr. Lund Invest sælger Ådalshusene til Koncenton

Det nyudviklede ejendomsprojekt ’Ådalshusene’, beliggende ved Funder Ådal ved Silkeborg, har hurtigt tiltrukket lejere til alle 128 rækkehuse. Nu sælges boligerne i de naturskønne omgivelser til ejendomsinvestoren, Koncenton.

Ådalshusene blev udviklet i 2019-2022 gennem et samarbejde mellem Lars Larsen Group og Brdr. Lund Invest. Formålet var at skabe et roligt og attraktivt boligområde ved den smukke natur i Funder Ådal, der samtidig kunne tilbyde hurtig adgang til Silkeborg centrum og den nye motorvej.

”Samarbejdet med Lars Larsen Group har været helt fantastisk og givet mulighed for at udføre kvalitetsboliger med moderne, nordisk arkitektur, hvor fokus har været på at indrette med gode og solide kvalitetsmaterialer i planløsninger, der passer til alle,” udtaler Thomas Lund, direktør i Brdr. Lund Invest.

”Naturen omkring Ådalshusene er helt unik, hvilket vi også oplever har en stor betydning for vores lejere,” tilføjer han.

Stærkt projekt for investorer

De nyopførte rækkehuse i projektet har appelleret til en bred målgruppe af lejere og er hurtigt blevet udlejet. Nu sælges projektet så videre til Koncenton, der tre år i træk har været den største danske ejendomsinvestor på det danske marked.

”Vi er meget tilfredse med at kunne føje et så stærkt ejendomsprojekt som Ådalshusene til vores portefølje. Med bare fem minutters kørsel til Silkeborg, der er en af landets mest attraktive vækstbyer, passer det perfekt til vores investeringskoncept,” lyder det fra ejendomsdirektør i Koncenton, Anders Bangsgaard.

”I Ådalshusene får vores investorer et velfungerende ejendomsprojekt, der allerede er udlejet og i drift. Det betyder, at investorerne opnår den sikkerhed, som efterspørges i øjeblikket, fordi der allerede fra dag et er sikret en solid indtjening,” tilføjer han.

I Lars Larsen Group er man glade for, at det netop er Koncenton, der fremover skal eje og drive ejendomsprojektet ved Funder Ådal.

”Vi er glade for at sælge Ådalshusene til en stærk, professionel aktør på ejendomsmarkedet og ser et godt match med Koncenton som fremtidig ejer,” udtaler Cathrine Bakke Ahlmann, Head of Real Estate Investment i Lars Larsen Group.

”Lars Larsen Groups rolle i projektet har fra starten været at udvikle og tilføre værdi til projektet, og vi er meget tilfredse med, at Ådalshusene allerede ved færdiggørelse har haft en fornuftig drift, der har gjort det til et attraktivt projekt at investere i,” tilføjer hun.