Letz Sushi hjælper størstedelen af sine medarbejdere i nyt job

Siden Letz Sushi meldte beslutningen om en solvent lukning ud i februar 2024, har fokus været på at hjælpe så mange medarbejdere som muligt med nye jobmuligheder. Størstedelen har nu fået jobs i andre virksomheder og nogle har sågar startet egne restauranter op i tidligere Letz Sushi lokaler.

Letz Sushi har samarbejdet med 3F og Horesta for at understøtte en ordentlig og ansvarlig lukning af virksomheden og samtidig har direktionen arbejdet med afviklingen af varelager og lejemål, samt afslutning af samarbejde med leverandørerne.

Omkring to tredjedele af de i alt 223 medarbejdere i restauranter, produktion og administration, er nu i nyt job og størstedelen af lejemålene er enten overtaget af andre virksomheder eller personer.

"Fra starten har det været vores primære målsætning at støtte og sikre en ordentlig behandling af alle involverede parter i denne nedlukningsproces. Vi sætter stor pris på den store interesse, der er blevet vist, både for vores medarbejdere og for vores lejemål og jeg er stolt over, at vi nu kan sætte punktum på den måde, vi gør," fortæller CEO i Letz Sushi, Søren Flemming Larsen.

Nye restauranter med tidligere medarbejdere

I flere lejemål har tidligere medarbejdere startet deres egne restauranter eller take away i blandt andet Aarhus og København. En af dem er Fredrik Petzell, der har overtaget lejemålet i Tivoli Food Hall, hvor han har åbnet en restaurant, som hedder Sushi Market.

”Jeg er meget glad for at have fået muligheden for at åbne min egen sushirestaurant her i Tivoli Food Hall. Det har været en god proces, hvor jeg har samarbejdet med både Letz Sushi og Lars Larsen Group. Samtidig kender vi hinanden rigtig godt her i min restaurant, da tidligere medarbejdere fra Letz Sushi har sagt ja til at arbejde hos mig, så det det har været en god overgang,” siger Fredrik Petzell, indehaver af Sushi Market.

Beslutningen om den solvente lukning af Letz Sushi i februar 2024 skete efter flere års forsøg på at skabe økonomisk overskud i sushirestaurantkæden. Det lykkedes desværre ikke og fra d. 1. juni 2024 lukkes Letz Sushis hovedkontor i København også.

"Vi er taknemmelige for og stolte af den rejse, vi har haft med Letz Sushi gennem årene. Jeg vil især gerne takke Søren Flemming Larsen, der har ledet og motiveret hans ledelsesteam, og sammen med alle vores gode medarbejdere at vise en ihærdig indsats og engagement," udtaler Lars Bo Jeppesen, bestyrelsesformand for Letz Sushi.