Stærkt årsregnskab fra SOFACOMPANY bringer milliarden inden for rækkevidde

Den danske designvirksomhed SOFACOMPANY, der blev en del af Lars Larsen Group tidligere på året, har sat yderligere fart på væksten.

Der er fart på i SOFACOMPANY, der i foråret blev en del af Lars Larsen Group.

I dag kan SOFACOMPANY således offentliggøre, at regnskabsåret FY21 endte med en omsætning på 505 millioner kroner og et EBIT-resultat på 54,4 millioner kroner.

Det er en omsætningsvækst på mere end 50%, set i forhold til samme periode året før, idet de netop offentliggjorte tal kun dækker over en periode på otte måneder (januar-august).

Det skyldes, at regnskabsperioden er ændret i forbindelse med, at SOFACOMPANY er blevet en del af Lars Larsen Group, så den matcher de øvrige selskaber i koncernen.

”Skulle vi have rapporteret et fuldt 12-måneders årsregnskab med afslutning i august 2021, ville toplinjen vise en omsætning på hele 725 millioner kroner med et EBIT-resultat på 75 millioner kroner. Tallene vidner om den succes, som SOFACOMPANYs nordisk inspirerede designs oplever både herhjemme og i udlandet. Vores dygtige og passionerede medarbejdere har kæmpet bravt og formået at omstille sig forbilledligt både under og efter Covid-19-pandemien, som også har givet mange udfordringer i vores virksomhed,” fortæller Henrik Andersen, CEO i SOFACOMPANY.

Han glæder sig samtidig over, at SOFACOMPANY, som en del af Lars Larsen Group, har fået endnu bedre økonomiske muligheder for at gennemføre virksomhedens meget ambitiøse vækstplaner.

”Det er gået stærkt i de seneste år, og vi forventer at trykke yderligere på speederen både herhjemme og på eksportmarkederne i de kommende år, så vi indenfor 1-2 år passerer en milliard i omsætning. Den rejse indebærer vækst både på vores eksisterende markeder og indtog på helt nye markeder,” siger Henrik Andersen.


Om SOFACOMPANY

SOFACOMPANY, der er en del af Lars Larsen Group, har hovedsæde i Ringsted og har 20 showrooms rundt om i Europa, heraf fire i Danmark.

Produkterne designes i Danmark og produceres på egen fabrik og kan derfor sælges til en særdeles attraktiv pris, fordi mange af de traditionelle mellemled i møbelindustrien er skåret væk. Det har på få år gjort virksomheden til et af de hurtigst voksende danske møbeldesignbrands.